Smart City Stockholm
Biljetter »

Sveriges mötesplats för smarta städer och urban innovation

20-22 oktober 2020 på Stockholmsmässan

Smart City Stockholm är den självklara mötesplatsen för alla som är engagerade i utvecklingen av framtidens smarta städer. Bostadsbyggande, välfärdstjänster och kollektivtrafik är några av de faktorer som ställer krav på stadens infrastruktur och driver på digitaliseringen och utvecklingen mot en mer effektiv och hållbar stad.

Framtidens transportlösningar, smarta fastigheter, digital transformation och en bättre och mer hållbar stadsmiljö är några av de ämnen som kommer att tas upp på seminarier, i workshops och i utställningar. Smart City Stockholm handlar om innovation, en viktig drivkraft till ekonomisk tillväxt och välstånd men även till ett miljömedvetet och hållbart samhälle.

Mötesplatsen Smart City Stockholm sker i samband med Skydd, en säkerhetsmässa som har funnits i 50 år. Det är fri entré till både Skydd och Smart City Stockholm för dig som jobbar i branschen. Till Smart City Summit kan du köpa en-, två- eller tredagarsbiljetter.

Därför ska du synas på Smart City

Marknadsför ditt projekt och era lösningar för rätt publik. Träffa de som är involverade i utvecklingen av Smarta Städer.

Läs mer och boka
Smart-City-2020-hemsida-topp-3000x700-3

Samarbetspartners

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på Smart City Stockholms nyheter och aktiviteter.